Отчаяни и вечно гладни вълчица: те се страхуват от нея дори вълци и мечки

Отчаяна и вечно гладна върколак: дори вълци и мечки се страхуват от неяснимка от открити източници

Името на този невероятен, почти фантастичен, по свой начин Kunih семейство хищник се превежда от латински като “глухота” и то по уважителна причина: извличането му понякога е няколко пъти Той надвишава размерите на самия върколак.

Това животно не осъзнава чувството на страх, то се удавя постоянен глад. Върколакът е всеяден: най-често яде останки брашно от вълци и мечки, улавя черни раци и рабчета, бял заек и мишоподобни гризачи, но могат да атакуват и лос, елени, планина овен, сърна, мускус. В същото време жертвите й са обикновено телета, отслабени, болни или ранени животни. техен издръжливият върколак тича и взема това, което се нарича гладувайки, защото не тече бързо, но практически не се уморява, когато това (понякога гони жертвата си с часове). Може би с необходимостта от възстановяване на плячка от рисове и вълци.

снимка от открити източници

Между другото, има случаи, когато големи вълци нападат и самотни вълци. Често съсипват ловните колиби и открадна плячка от капани. Вярно е, че само хората могат да атакуват в случай, че са под ъгъл. Като цяло вълците се отклоняват хора (очевидно притежават и значителна оценка, не само смелост и кръвожадни), следователно среща с това животно е рядка злополука за човек.

През лятото неуморните глупости ядат птичи яйца и ларви на оса, мед и плодове. Ловувайте на птици, които гнездят на земята, хващайте хвърляне на хайвера риба или берат сню (през зимата – ловуват в пелин).

Върколакът живее в гъстите тайгови гори на Русия. Плътна кожа и плътната козина, която никога не се слепва, я предпазва от силни студове, широките лапи не падат дълбоко в снега.

Върколаците прекарват по-голямата част от живота си сами и с тях това активно защитава границите на собствената им земя от индивиди същия пол. Те правят ден в пукнатините на скалите, под корените усукани дървета и на други усамотени места; излезте за хранене привечер.

В търсене на храна Върколакът постоянно броди на лов територия, чиято обща площ може да достигне един и половина или дори две хиляди квадратни километра. По дърветата тези животни се катерят не по-лошо от движението по земята. Те имат зрително зрение и слух, отличен инстинкт. Гласът на Върколак прилича на лисица скимтене.

Не надвишава размера на обикновено куче, този звяр е различен стряскащо безстрашие и кръвожадност: дори мечка се опитва при среща заобикаляйте върколака …

Руският Върколак много прилича на същия безстрашен меден язовец, с единствената разлика е, че тя живее в тайгата и затова може прогони дори мечка или вълк от плячката си и, например, африканският меден язовец не се страхува да се бори с няколко лъва. Така е те не само са свързани, но и обединяват в определянето най-много фантастични животни от нашата планета …

Носи Русия

Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: